winnen-sport-headset-banner

Hoe werkt het?

 • Vertel me jouw #workoutsong in de reactie onder dit artikel
 • Doe dat uiterlijk tot en met zaterdag 28 januari 2017
 • geef daarbij ook even aan of je de headset van Plantronics of die van Jaybird wilt winnen en waarom
 • op zondag 29 januari 2017 maak ik bekend wie van de inzendingen heeft gewonnen aan de hand van een loting
 • de winnaar krijgt zijn gewenste headset toegestuurd!

Workoutsong

Ik geef natuurlijk niet voor niks zo’n supergave headset weg. Daar wil ik wil wat voor terug. Maar eigenlijk iets heel makkelijks. Ik wil namelijk graag weten met welke workoutsong jou door je nieuwjaarsvoornemens heen gaat slepen. Dat nummer waar je altijd een stukje harder van gaat lopen, iets zwarder kan tillen of net die laatste seconden in HIIT workout kan volhouden. Die workoutsong is een wireless headset waard. Waarom? Omdat ik dat heel graag met jou samen een Spotify Love2workout lijst wil aanmaken. En ja, daar heb ik jouw workoutsong voor nodig, want samen een lijst samenstellen, dat is toch veel leuker?!

Win de Backbeat FIT

Om het allemaal nog leuker te maken kan je zelfs je eigen prijs kiezen. Bijvoorbeeld de wireless sport headset van Plantronics. Je kan er in mijn review alles over lezen. Met deze waterbestendige headset kan je 8 uur lang muziek luisteren en veilig mee over straat, lopend of fietsend, door de ‘open oordopjes techniek’. Het werk snel en simpel en is echt gemaakt voor diegene die zich niet laten stoppen. Win je niet? Niet getreurd. De Plantronics BackBeat FIT is te koop voor €99,95 bij Bol.com.

 

Of win de Jaybird Freedom

Vond je de BackBeat FIT een goede optie om te winnen? Dan is het nu tijd om er een mooi alternatief tegenover te zetten. Namelijk de Jaybird Freedom. Ook hier heb ik een uitgebreide review over geschreven waar je er alles over kan lezen. De Jaybird Freedom is prachtig vormgegeven in aluminium met accenten van geborsteld metaal gemaakt, met mini in-ear dopjes die heel helder geluid geven. Wel even een puzzel bij het uitpakken maar wanneer eenmaal gepersonaliseerd dan raak je vanzelf verliefd. De Jaybird Freedomis te koop voor €188,46 bij Bol.com.

Win een wireless sport headset Jouw in ruil voor jouw favo #workoutsong!

Geen slechte ruil toch? Laat me voor zondag 29 januari in de reacties hieronder weten welk nummer jou door de zwaarste workout heen helpt en wie weet win jij jouw sport headset naar keuze!

Cristel on EmailCristel on FacebookCristel on InstagramCristel on Linkedin
Cristel
Cristel
Cristel Zwart | Founder Love2workout
Ik ben Cristel, oprichter van Love2workout en dit is mijn missie:
Een gezondere en gelukkigere wereld door plezier in sporten!
Dit wil ik voor elkaar krijgen door zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen, informeren over welke sporten er allemaal te doen zijn en te laten zien dat je kan sporten met veel plezier!
Wil je nog meer over me weten? Lees dan mijn persoonlijke verhaal onder contributers. Veel plezier op Love2workout!
26 antwoorden
 1. Janneke
  Janneke zegt:

  Wat gaaf dat je cadeautjes weg mag geven! Super benieuwd ben ik naar de Jaybird Freedom. Mijn favoriete workoutsong van dit moment? Er staat verrassend weinig up-tempo op mijn workout playlist merk ik haha. Ik houd van nummers als Summertime van Fort Frances. Muziekje op & genieten! Heerlijk!

  Beantwoorden
 2. Nancy van der kamp
  Nancy van der kamp zegt:

  Wat een waanzinnige actie! Ik ben net op zoek naar nieuwe oordopjes en deze lijken mij wel helemaal geweldig! Omga voor de jaybird freedom omdat deze mij beter lijken te zitten met Mn bril. Ik ben bril dragend dus dopjes achter het oor zijn soms vervelend . Mijn favoriete workoutsong# is Timber van Pitbull en kesha

  Beantwoorden
 3. Mandy Ronda
  Mandy Ronda zegt:

  Mijn favo workout song is eigenlijk Bring Sally Up, perfect voor squats, maar die staat niet op Spotify. Push van Kronic is ook lekker, meer uptempo en de lyrics zetten je aan tot een extra ‘push’. Ik zou heel graag de Jaybird winnen omdat ik met mijn kleine hoofd en oortjes echt een mini in-ear kinda fitgirl ben ? Een nekbeugel gaat me irriteren en oorschelpbeugels doen bij mij pijn. Omdat ik alleen aan krachttraining doe, wil ik me echt lekker kunnen afsluiten van mijn omgeving. De Backbeat gaat een buitensporter blijer maken vanwege de veiliger open sound techniek. Ik ga duimen!

  Beantwoorden
 4. Sandra
  Sandra zegt:

  Plantronics heeft m’n voorkeur. Het liefstehoor ik tijdens een workout Love in traffic (dark path mix) van Satoshi Tomiie. Het is een oud nummer, 2001 dacht ik maar na ruim 15 jaar nog steeds een topnummer. Het tempo van de plaat is voor mijn lichaam het beste om optie bewegen. Ik heb de plaat ook op vinyl (white label) en heeft een mooi plekje in huis. Wanneer je het nummer hoort pakt het je.. ik waarschuw alvast 😉

  Beantwoorden
 5. Sander
  Sander zegt:

  Rare keuze, maar geloof me, het werkt opzwepend.. Rawhide van Frankie Laine (en de gelijkname tv-serie tune! haha) Misschien zit het tussen m’n oren maar mijn prestaties lijken aanzienlijk te verbeteren! Echt DE #workoutsong! Ik ga voor de Plantronics, lijkt me een ideaal model!

  Beantwoorden
 6. Anita H.
  Anita H. zegt:

  Ik ga voor Plantronics. En ik heb niet echt 1 favoriet. Maar om dan toch een song te noemen: One last Breath van Creed (ben ik toevallig op dit moment aan het luisteren). ik hou van stevige rock, ook bij het sporten. Al moet ik zeggen dat ik ook graag train op muziek van Tiesto.

  Beantwoorden
 7. Davien
  Davien zegt:

  Woeps dan ook maar hier?. Playlist: Maceo Plex! Sowieso! Je traint zwaarder en harder met deze beat. En ik had geen voorkeur qua oortjes, mijn mp3 nu was een van de eerste op de markt toen. Alles is beter en het snoerloze lijkt me?.

  Beantwoorden
 8. Mariella
  Mariella zegt:

  Mijn favo workout nummer is all the way up remix van fat joe,jay z, french montana en remy ma!
  Mijn keuze is de jaybird:) ik draag een bril en dan is in ear toch het fijnste:)

  Beantwoorden
 9. Sofie
  Sofie zegt:

  Ik ga voor de Jaybird, hij is zo mooi in het wit met goud!
  Mijn favoriete workout song is “Remember the name” van Fort MInor.
  Als je daar geen instant boost van krijgt om alles te geven weet ik het niet meer! 😀
  Super gaaf dat je deze winactie doet!
  xx Sofie

  Beantwoorden
 10. Greet
  Greet zegt:

  Mijn favoriete nummer is What a feeling van Flashdance. Super leuk tijdens het lopen!
  Ik zou heel graag de Blackbeat fit winnen van Pkantronics! De oortjes die ik nu gebruik vallen er tijdens het lopen vaak uit dus dit kan zeker van pas komen! Groetjes, Greet

  Beantwoorden
 11. Mink
  Mink zegt:

  Wat tof!! Mijn voorkeur gaat naar de plantronics. Ik denk dat ze beter in m’n oren blijven zitten en ze zijn wat meer op functionaliteit gericht dan op uiterlijk en daar gaat m’n voorkeur naar uit. Ik luister graag naar kryptonite van 3 Doors down. Als je dat nummer al hoort kun je toch niet stil blijven zitten. Hardop (of in m’n hoofd afhankelijk van de drukte ;)) meebleren en me heel badass voelen als ik deadlift met dat nummer aan!

  Beantwoorden
 12. Sufina
  Sufina zegt:

  Noodkreet voor een goede draadloze Headset
  Wat ik zoek is een goede draadloze headset zodat ik tijdens sporten kan genieten van powermuziek en mezelf niet helemaal inwikkel met allerlei snoeren. Tijdens het zoeken viel mijn oog op deze site en ja hoor wat een geweldige win actie. 😉 Nou mijn #workoutsong is Eye of the Tiger. Heerlijk brullen en grommen en je grenzen op zoeken tijdens je sportsessie. <3

  Beantwoorden
 13. Annabel
  Annabel zegt:

  Mijn favoriete song om te sporten is staying alive; superlekker deuntje, word er vrolijk en krijg er energie van! Maakt mij niet veel uit welke ik zou mogen winnen. Allebei meer dan welkom!!

  Beantwoorden
 14. Lynet
  Lynet zegt:

  Wat gaaf!! Ik lees ondertussen ook even de comments mee, want leuke work-out songs zijn altijd welkom!
  Persoonlijk luister ik tijdens mijn trainingen in de sportschool voornamelijk naar hardstyle en hardcore, dat motiveert mij enorm om maximaal te presteren en met de gewichten te gooien, Haha.
  Te softe muziek, daar word ik niet erg gemotiveerd van. Maar, daarnaast luister ik wel graag naar de nieuwe songs van Britney Spears (zij blijft mijn jeugdheldin), en naar Satisfaction van Benny Benassi. Fout maar goud!
  Ik zou heel graag de Jaybird Freedom headset willen winnen. Ik ben vijf keer per week in de sportschool te vinden en vind het perfect dat ze er én mooi uit zien, én dat je ze kunt personaliseren.

  Beantwoorden
 15. RikR
  RikR zegt:

  Mijn favoriete workout nummer is Scream and Shout van Will.i.am (Feat Britney Spears). Als ik dit nummer hoor kan ik altijd net even wat meer. Mijn voorkeur gaat uit naar de Jaybird Freedom oortjes.

  Beantwoorden
 16. Natasja Smit
  Natasja Smit zegt:

  Mijn favoriete workout song is Happy (Neus remix) van Pharrell Williams. Een heerlijk nummer en het past goed bij hoe ik me voel als ik mijn workout doe en als ik klaar ben : Happy ?. Mijn voorkeur gaat uit naar de Jaybird Freedom

  Beantwoorden
 17. RikR
  RikR zegt:

  Mijn favoriete workout nummer is Scream ans Shout van Will.i.am (feat Britney Spears). Door dit nummer kan ik net altijd net dat stukje meer. De Jaybird Freedom hebben mijn voorkeur.

  Beantwoorden
 18. Desi
  Desi zegt:

  Maps van Maroon5 is mijn favoriet. Echt een fijn nummer voor tijdens het sporten. Mijn voorkeur gaat uit naar de Jaybird Freedom.

  Beantwoorden
 19. Liandrah
  Liandrah zegt:

  Wat een leuke actie! Mijn favoriete workout song als het even moeilijk gaat is.. Turn Down for What van DJ Snake. .. Ik denk gelijk “GRR Not turning down for this”.. en pers die laatste rep eruit. Heel herkenbaar dat gefrut met die draadjes van mijn koptelefoon. Zou heeeel graag de Jaybird Freedom winnen.. Ik begin Maandag aan mijn PBP reis, past er mooi bij 🙂

  Beantwoorden
 20. Nadia
  Nadia zegt:

  Mijn favoriete workout song is Justin Timberlake met ‘Can’t stop the feeling’. 😀
  Ik zou heel graag op de Jaybird Freedom kans maken.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.