Apenkooien sportvideo love2workout

Apenkooien als workout? Ja, dat lees je goed, we gaan terug naar je basisschooltijd. Naar juffen en meesters, hoepels en pionnen, voetjes van de vloer en tikkertje! Denk je nou: maar dat is toch geen echte workout? Nou, dan heb je het mis..

En je kan nog een strippenkaart winnen ook! Hoe? Dat lees je hieronder!

 

Apenkooien met ApenkooiGym

Bij Onefit doet de ApenkooiGym het goed, en wij weten nu ook waarom: het is lachen, gieren en brullen hier! En dat niet alleen, het is ook nog eens behoorlijk zweten! Je vergeet namelijk compleet dat je van de ene naar de andere kant van de zaal vliegt om die gele bal te ontwijken. Samen met een grote groep volwassenen ren je over kasten, mik je pittenzakken in bakken en scoor je punten met pionnen om met jouw team (Team gele lintjes!) te winnen.

Iedereen is lekker fanatiek en gooit alles in de strijd om de spelletjes te winnen. De helft van de tijd lig je in een deuk waardoor je niet door hebt dat je eigenlijk onwijs veel beweegt. Na de gymles was iedereen dan ook doorweekt!

“We hebben spellen die je meer doen laten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.. Het zal zeker geen bootcamp zijn waarin je een begeleider hebt die je zegt wat je moet doen. Nee het blijft sport en spel. Bij sommige spellen moet je wel degelijk wat meer aan de bak, maar we houden het natuurlijk wel leuk!”

Niet alleen in Amsterdam, maar ook in Breda, Utrecht, Groningen, Haarlem en Rotterdam kan je apenkooien met de ApenkooiGym. Het zal mij ook niks verbazen als dit zich gaat uitbreiden naar nog meer steden, want dit is razend populair aan het worden.

Ik kan er veel over vertellen, maar eigenlijk moet je het zelf gewoon zien: Bekijk daarom snel de video om het met eigen ogen te zien!

ApenkooiGym Strippenkaart winnen?

Ga snel naar de Instagram van Love2workout! Like Love2workout en ApenkooiGym op Insta en laat hieronder in de blog een reactie achter waarom jij een ApenkooiGym strippenkaart verdient!

 

Wil je nog meer sportvideo’s zien? Bekijk dan bijvoorbeeld Fenna haar LXR workout of een HIIT met Cristel

Fenna van Surksum
Fenna van Surksum
Hi, ik ben Fenna! Student Gezondheidswetenschappen en fanatiek sporter. Vroeger gedanst, gevoetbald en momenteel vooral bezig met fitness in de gym waar ik werk. Je zal mij af en toe voorbij zien komen in blogs maar ook in video's waar ik jullie meeneem bij verschillende sporten!
5 antwoorden
 1. Valerie
  Valerie zegt:

  Als turntrainster lietvik de kinderen in de laatste les voor de vakantie apenkooien en dan vond ik het natuurlijk veel te leuk om zelf ook mee te doen. Nu al 3 jaar geleden, dus lijkt me erg leuk om weer een keer te doen.

  Beantwoorden
 2. Julia bleeker
  Julia bleeker zegt:

  Super leuk Fenna!! Waarom ik dit heel graag een keer zou willen uitproberen?! Omdat ik dit stiekem het meeste mis van de basisschool EN omdat het sporten een stuk leuker en gezelliger zou maken! 🙈🙉🤗

  Beantwoorden
 3. Irene
  Irene zegt:

  Ik ben net verhuisd naar Utrecht en op zoek naar een nieuwe sport. Ik was meteen verkocht bij het zien van apenkooigym, met zulke spellen was ik altijd veel te fanatiek vroeger. Dus de strippenkaart zou goed van pas komen!

  Beantwoorden
 4. Veerle
  Veerle zegt:

  Dit lijkt me super leuk! Ik ben net samen met mijn vriend vanuit Australië naar Amsterdam verhuisd en wil dit graag met hem doen! Kijken of we vroeger dezelfd les hadden 🙊

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.