fitmom - love2workout

Sjeetje, ja, het hoge woord is eruit. Met kerst was onze familie al op de hoogte, wat later onze vrienden en vriendinnen en dan eergisteren zette ik het ineens op mijn Instagram. Ik ben zwanger. Er groeit een kindje in mijn buik. Het is zo spannend, gek en interessant. En er komt zoveel op je af, er opent zich een hele nieuwe wereld. Nu zijn we ineens bezig met papa en mama (fit mom?) worden. En Love2workout? Dat komt goed! De timing is perfect. Lees je mee?

 

Van fit girl naar fit mom

De term fit girl heeft eigenlijk nooit bij mij gepast. Ten eerste, ik ben helemaal geen ‘girl’ want ik ben 36 en was 31 toen ik met Love2workout begon. En ten tweede, ik ben niet heel gefocused op fit zijn. Wat ik belangrijk vind is dat ik me goed voel en dat doe ik door mijn hoofd en lichaam in balans te houden. Ik doe veel denkwerk en zet daar sporten tegenover. Even uit mijn hoofd, mijn lichaam in. Van een goede workout word ik nou eenmaal gelukkig en vrolijk.

Sja. En de term, fit mom dan? Daar kan ik nog niet aan wennen. Fit mom…fit mom… Zover kijk ik nog maar niet vooruit. Ik denk dat ik een moeder word die nog steeds goed voor zichzelf zorgt door te sporten en gezond en gevarieerd te eten alleen nu heb ik een klein spruitje erbij. Die gaat vast ook gezond en gevarieerd met ons mee-eten 🙂 Fit kid? haha

 

Laten we het dan over fitzwanger hebben

Over fit mom denk ik nog niet na, maar ik ben wel zwanger. En tijdens mijn zwangerschap wil ik me zo goed mogelijk voelen en zo goed mogelijk zorgen voor mijn lichaam waarmee ik ook goed voor ons kindje zorg. Misschien past op dit moment de term fitzwanger dan wel het beste! Ik had het geluk niet misselijk te zijn en nu ik in de tweede termijn zit voel ik me weer prima. Mijn energie is terug en mijn hoofd werk weer beter mee. In mijn geval betekent dat: oppassen voor overmoed! Want ik produceer nu wel een extra mensje van binnen dus oppassen geblazen. Soms heb ik op een dag teveel gedaan en ook met workouts ben ik sneller buiten adem en gaat het wat langzamer allemaal. Prima. Ik accepteer het. Het zal wel moeten hè? De komende tijd neem ik jullie mee in mijn periode van zwangere maar hopelijke fitte Cristel.

 

En Love2workout dan? En de sportvideo’s dan?

Ja, dat zijn zeer goede vragen! Hoe ga ik dat nou oplossen met het maken van mijn sportvideo’s? Gelukkig komt dat helemaal goed. Ik had al langer het idee dat ik niet de enige wilde zijn die voor Love2workout de sportvideo’s zou maken. Al een tijdje probeer ik dit met meerdere sportieve meiden en jongens op te pakken en iemand enthousiast te maken er net zoveel tijd en overgave als ik in te stoppen. Natuurlijk is dat lastig en kan ik dat niet verwachten maar ik het is me wel gelukt om ondertussen een aantal meiden enthousiast te maken om ook te gaan filmen!

Aankomende maandag staat de eerste op de planning samen met Fenna. Fenna is een leuke spontane meid, ze studeert nog en gaat jullie meenemen naar allemaal leuke sporten! Ikzelf zal me wat meer gaan concentreren op het aanbod voor zwangere dames en eens kijken of ik daar video’s van kan maken. Hopelijk is Fenna straks niet de enige toevoeging aan het L2W team, ik werk hard aan het betrekken van meer sportvloggers en zal jullie zeker op de hoogte houden via blog en vlog!

Voel je je aangesproken? (liefst ergens anders in het land dan Amsterdam) Lijkt het je leuk? En zie je het als een voordeel om allerlei leuke sporten uit te proberen? Laat dan een reactie achter of stuur me een mailtje naar cristel@love2workout.nl.

Benieuwd wie Fenna is? Bekijk de korte introductie video hieronder en houd de sportvideo’s en sportverhalen in de gaten want daar gaat ze vanzelf verschijnen!

 

Foto in de header door Erica Turmel

Cristel on EmailCristel on FacebookCristel on InstagramCristel on Linkedin
Cristel
Cristel
Cristel Zwart | Founder Love2workout
Ik ben Cristel, oprichter van Love2workout en dit is mijn missie:
Een gezondere en gelukkigere wereld door plezier in sporten!
Dit wil ik voor elkaar krijgen door zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen, informeren over welke sporten er allemaal te doen zijn en te laten zien dat je kan sporten met veel plezier!
Wil je nog meer over me weten? Lees dan mijn persoonlijke verhaal onder contributers. Veel plezier op Love2workout!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.