Nicole Tel Aviv Marathon

Nieuws nieuws nieuws! Love2workout gaat vanaf vandaag de sportieve Nicole van Batenburg volgen in haar ‘Road to the Tel Aviv Marathon’. Elke twee weken op dinsdag stipt om 08.00 uur lees je haar vorderingen, ups, downs, tips en tricks. Precies 4 maanden heeft Nicole nog te gaan, want op 23 februari 2018 is het zover. Volg je met ons mee?

Tel Aviv Marathon 2018

Hi! Mijn naam is Nicole (23) en welkom bij mijn ROAD TO THE TEL AVIV MARATHON 2018!  Elke twee weken op dinsdagochtend, zal ik meer vertellen over dit spannende avontuur met hier en daar een extra blog over de halve marathon in Hongarije en de Egmond Halve marathon in januari (ja.. ik zit niet stil). Er zullen eetschema’s online komen met betrekking tot de voeding die ik tijdens dit trainingstraject tot mij neem, maar ook zal ik af en toe een wijsneus uithangen met hier en daar een tip om beter te lopen; van motivatie tot hardloopschoenen, noem het maar op. Inmiddels ben ik acht jaar bezig met hardlopen en vind ik het super leuk om mijn ervaringen met jullie te kunnen delen op dit platform. Mochten jullie specifieke dingen willen weten, let me know, dan kan ik dit eventueel verwerkten in mijn posts!

De Tel Aviv Marathon is overigens niet mijn eerste marathon; afgelopen april liep ik de marathon van Rotterdam. Al snel had ik de marathonsmaak te pakken en liep ik een half jaar later (tien dagen geleden) ook de 42,195 KM van Amsterdam. Ben jij benieuwd hoe mijn eerste marathon is verlopen? Lees dan het raceverslag mijn eigen blog: www.nicolesserendipity.com.

Dit is tevens niet mijn eerste stuk voor Love2Workout, dus mocht je meer willen weten over mijn passie voor hardlopen en wielrennen, dan kan je dat hier lezen!:) Over wielrennen zal ik het in mijn blogs niet al te veel gaan hebben, want hoewel ik inmiddels in zes maanden al 3000 KM heb afgelegd moet ik toegeven dat ik echt maar wat doe en het (tot nu toe) gewoon doe voor erbij. Die wielerwedstrijden gaan er binnenkort wel komen, maar daarover later misschien meer.

Love2workout Tel Aviv Marathon

Tel Aviv Goals

Wat zijn mijn doelen voor Tel Aviv? Op nummer één staat vooral genieten en mijzelf niet gek maken. Tijdens de marathon van Amsterdam ben ik namelijk flink ziek geworden omdat ik mijn Powergel niet van tevoren getest had (niet aan te raden). Bij de vijftien kilometer moest ik noodgedwongen stoppen omdat het er van boven allemaal -inclusief ontbijt en mijn heerlijke volkorenpasta van de avond ervoor- uit kwam. Aangezien ik geen opgever ben heb ik mij hier overheen gezet. Met een vreselijk slap en ziek gevoel heb ik doorgerend, maar niet op de manier die ik voor ogen had. Ongeveer tien kilometer lang heb ik mijzelf verrot gescholden omdat ik mijn doel, finishen binnen de 3:45:00, niet zou gaan halen door dit kleine grote intermezzo. Toen ik bij de 34 KM mijn beste vrienden zag staan barstte ik in tranen uit: ik was er he-le-maal klaar mee. Ondanks deze vreselijke ervaring ben ik toch geëindigd met een nieuw PR (3:59:21). Helaas heeft het wel even geduurd voordat ik kon zeggen trots op mijzelf te zijn. Dit wil ik niet nog een keer: tijdens Tel Aviv ga ik niet alleen de eerste vijftien kilometer lachend het parcours over, maar wil ik dit tot de finish vol houden (een finishfoto is sowieso niet mijn favoriet, maar al lachend weet ik er misschien toch nog net een leuke Insta foto uit te slepen;))!

Druk druk druk door het leven

Wat houdt mij verder bezig? Heel veel, maar dat is nooit anders geweest; om de een of andere reden functioneer ik nou eenmaal beter als het druk druk druk is. Momenteel schrijf ik als stagiaire voor JAN Magazine, rond ik mijn bachelor af aan de Universiteit van Amsterdam, ben ik lid van het raceteam van Rapha Cycling Amsterdam en zit ik in het communicatiebestuur van internationaal zomerkamp CISV. In februari start ik met mijn master Political Communications, met als doel de beste journalist/schrijver/verslaggever/correspondent/columnist van Nederland te worden. Daarnaast schrijf ik af en toe fictieve verhalen of gedichten -onder andere over mijn kat Siepje- omdat ik altijd honderdduizend fantasieën tegelijk heb en daar vanaf kom door deze op papier te zetten. Genoeg over mij, ik wens je veel plezier met het lezen van mijn posts! Is mijn wekelijkse post niet voldoende en ben je mega nieuwsgierig naar meer over mij? Dan kan je me altijd volgen op mijn Instagram account (klik hier) waar ik actief, zonder enige gene, foto’s, filmpjes en boomerangs post.

See you on the web!

XOXOXO

Nicole van Batenburg
Nicole van Batenburg
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.