netflix personal trainer

JE FAVORIETE NETFLIX PERSONAGE ALS PERSONAL TRAINER!

Dat fit- en techgirls supergoed samen gaan zie je maar weer aan deze leuke samenwerking. Een tijdje geleden schreef ik een review op www.techgirl.nl en nu heeft ‘Techgirl Ilse’ een heel leuk artikel voor de lezers van Love2workout geschreven. Want wat is dat nou voor een titel? Sporten met je favo Netflix personage? Show me more!

 

Nooit meer sporten of nooit meer Netflix?

Als je moest kiezen tussen nooit meer sporten of nooit meer Netflix, welke serie zou jij dan kijken? Oke, alle gekheid op een stokje, dat is natuurlijk geen eerlijke vraag! Vanaf nu is het mogelijk om Netflix en sporten te combineren. Met een DIY project kun je je eigen personal trainer creëren in de vorm van je favoriete Netflix personage. Stop je met sporten, dan stopt je muziek of video ook en dan hoor je de stem van je gekozen Netflix personage die je motiveert om door te gaan met sporten.

 

Gaaf! Maar hoe dan?

Het is niet heel makkelijk en je moet wel een beetje een nerd zijn om dit werkende te krijgen, dat wel. Het apparaatje van Netflix werkt samen met een Arduino, een mini-computertje dat via Bluetooth verbinding maakt met een smartphone. Wil je een stapje verder gaan, dan kun je een minimaal bewegingsniveau instellen. Een accelerometer (registreert versnellingen) houdt bij of je wel snel genoeg beweegt. Kom je onder je ingestelde niveau, dan stopt je muziek/video en spreekt je personal trainer je dus toe. Als je weer gaat sporten en boven je ingestelde niveau uitkomt, gaat je muziek of video weer verder.

Het is een ingewikkeld project, maar wil je meer weten over dit apparaatje en over hoe je dit stap voor stap zelf kunt maken, kijk dan hier

 

Hijo de puta!

Je hebt tot nu toe keuze uit vijftien personages die variëren van Pablo Escobar uit Narcos tot Queen Elizabeth II van The Crown. De personal trainers zijn te verdelen in drie categorieën; Tough love, comic relief en positive reinforcement. Onder de categorie ‘Tough love’ vallen bijvoorbeeld Terry Crews van Ultimate Beastmaster en (mijn persoonlijke favoriet) Red Reznikov van Orange Is the New Black. Bij ‘Comic relief’ vind je onder andere Dustin Henderson van Stranger Things en BoJack Horseman. De laatste categorie ‘Positive reinforcement’ heeft onder andere de geniale Frankie Bergstein uit Grace & Frankie en Taystee Jefferson van Orange Is the New Black als keuzes.

Welk Netflix personage zou jij in je zak willen hebben om je te motiveren?

 

Deze blogpost is geschreven door Techgirl Ilse, redactrice bij Techgirl.nl:

Ambitieuze studente Journalistiek met een passie voor entertainment, lifestyle en muziek, maar bovenal voor acteren. Vind je mij niet achter mijn laptop, dan 1) slaap ik of 2) hang ik op de bank met een paar vriendinnen terwijl we series aan het kijken zijn. Oh ja, chocola verdient de Nobelprijs en Lea Michele meer Grammy’s.

 

 

 

Cristel on EmailCristel on FacebookCristel on InstagramCristel on Linkedin
Cristel
Cristel
Cristel Zwart | Founder Love2workout
Ik ben Cristel, oprichter van Love2workout en dit is mijn missie:
Een gezondere en gelukkigere wereld door plezier in sporten!
Dit wil ik voor elkaar krijgen door zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen, informeren over welke sporten er allemaal te doen zijn en te laten zien dat je kan sporten met veel plezier!
Wil je nog meer over me weten? Lees dan mijn persoonlijke verhaal onder contributers. Veel plezier op Love2workout!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.