Het zal jullie niet ontgaan zijn dat ik niet negatief tegenover de aardappel sta. Ik geloof nog steeds in deze gezonde en voedzame knol die in deze tijd van voedselhypes een rots in de branding is! Ik ben daarom ook blij verheugd dat Aardappel.nl er een evenement omheen heeft gebouwd. Als conceptontwikkelaar van evenementen en aardappeleter, natuurlijk echt wat voor mij!

 

Heel Holland Poft

Op zondag 15 november viert Power to the Pieper dat de aardappels weer van het veld zijn met het evenement ‘Heel Holland Poft’. In het Machinegebouw van de Westergasfabriek in Amsterdam kunnen jullie meegenieten van mijn aardappelliefde! Naast het proberen van allerlei aardappelhapjes zijn er leuke spelletjes voor het hele gezin: doe mee aan de vergeten Aardappel Bingo, zet een Potattoo (aardappeltatoeage) of test je schil-skills in de enige dunschilwedstrijd van Nederland.

 

Proeven

‘Heel Holland Poft’ heeft een line-up van de lekkerste aardappelgerechtjes, die je gratis kunt komen proeven!

Proef de a la minute klaargemaakte ‘smashed potatoes’ met creme fraiche en forelkaviaar. Haal een patatje van zelf gesneden frietjes (in schil) of neem de flinterdunne flammkuchen met geroosterde aardappel. Natuurlijk vergeten we de gepofte variant niet op Heel Holland Poft. De beste gepofte aardappel die je ooit hebt gegeten, direct van de BBQ!
En tijdens het proeven kun je ook meedeinen op de deuntjes van een Blue Grass Band. Heel Holland Poft is gratis te bezoeken en het hele gezin is van harte welkom. Zie ik je aankomende zondag in het Machinegebouw?

Heel Holland Poft
15 november 14:00 -18:00
Machinegebouw, Westergasfabriek
www.aardappels.nl

En hier is het facebook event!

Bekijk hier de campagnevideo:
Power to the Pieper is een intiatief van aardappels.nl het platform van de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO).

 

 

Cristel on EmailCristel on FacebookCristel on InstagramCristel on Linkedin
Cristel
Cristel
Cristel Zwart | Founder Love2workout
Ik ben Cristel, oprichter van Love2workout en dit is mijn missie:
Een gezondere en gelukkigere wereld door plezier in sporten!
Dit wil ik voor elkaar krijgen door zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen, informeren over welke sporten er allemaal te doen zijn en te laten zien dat je kan sporten met veel plezier!
Wil je nog meer over me weten? Lees dan mijn persoonlijke verhaal onder contributers. Veel plezier op Love2workout!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.