Happy Protien - Love2workout

Sinds kort ben ik met een mooi woord ‘ambassadrice’ van Happy Protein. Een natuurlijke eiwitshake gemaakt van Whey Isolaat uitgebracht door eiwit.nl. Toen ik werd gevraagd wilde ik wel onderdeel zijn van een nog groeiend merk om zo te kijken wat we gezamenlijk kunnen bereiken. Ondertussen gebruik in Happy Protien ongeveer om de dag en leek het ons leuk om samen een winactie te organiseren. Wie de winnaar van de winactie is lees je in deze post maar eerst vertel ik je iets meer over HP.

 

Happy Protein

In het interview met mij op eiwit.nl kan je lezen dat ik nooit echt een fan ben geweest van eiwitpoeders. Maar ik heb een aantal periodes in mijn sportieve carrière veel getraind en wilde toch wat extra’s. Toen vond ik het moeilijk om te kiezen uit al die bussen eiwitpoeders en ik was vooral bang voor toegevoegde ingrediënten waar ik niets vanaf wist. In oktober werd ik geopereerd aan mijn schouder en als cadeautje stuurde Eva van Eiwit.nl mij een zak Happy Protien op met de opmerking, ‘ dat is goed voor je herstel’. Daar ging ik eens over nadenken en lezen en dat is inderdaad zo. Dus ondertussen ben ik een beetje fan van het merk geworden.

Het Isolaat gehalte is hoog (88%). Er zitten geen toegevoegde suikers in en de poeder is verrijkt met 10 vitaminen en magnesium. Precies wat ik wel kan gebruiken nu ik de kracht in mijn schouderspieren weer terug moet trainen.

 

Happy Protein winnen

Op 2 december startte de winactie op Instagram. Ik wilde met Love2workout naar de 1500 volgers en dat is gelukt! Jullie hebben me gevolgd en ik mag nu officieel de teller op 1507 zetten. Superleuk en heel erg bedankt voor jullie support. Nu willen jullie natuurlijk weten wie er heeft gewonnen? Ik heb gecheckt wie er gereageerd heeft en me daadwerkelijk nog steeds volgt. De keuze is gevallen op….

 

Shanna Appelman

Beste Shanna, wij maken je graag blij met een 750 grams zak Happy Protein en een shakerbeker! Laat ons even weten welke smaak je zou willen (Aardbei, Vanille of Naturel) in de reacties hiernaast/hieronder of stuur een mail aan cristel@love2workout.nl.

Gefeliciteerd en geniet ervan!

Cristel on EmailCristel on FacebookCristel on InstagramCristel on Linkedin
Cristel
Cristel
Cristel Zwart | Founder Love2workout
Ik ben Cristel, oprichter van Love2workout en dit is mijn missie:
Een gezondere en gelukkigere wereld door plezier in sporten!
Dit wil ik voor elkaar krijgen door zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen, informeren over welke sporten er allemaal te doen zijn en te laten zien dat je kan sporten met veel plezier!
Wil je nog meer over me weten? Lees dan mijn persoonlijke verhaal onder contributers. Veel plezier op Love2workout!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.