Simone voorstelblog

Vandaag stellen we je voor aan de nieuwste aanwinst van het love2workout-team: Blogster Simone.

 

Lekker en gezond eten met Simone

Mijn naam is Simone en ik ben moeder van 3 kinderen: zoon Riley (2009), dochter Evi (2012) en zoon Toby (2014). Na de geboorte van mijn dochter ontdekten we bij haar koemelkallergie waardoor ik me meer in voeding ben gaan verdiepen. Zo heb ik verschillende opleidingen gevolgd o.a. Orthomoleculaire Voeding bij Civas en Trainer Hormonnfactor bij Sonnevelt Opleidingen. Bij die laatste ben ik me ook meer gaan verdiepen in bewegen. Vorig jaar heb ik hierdoor een opleiding tot Floorbarre lerares gedaan. Ik houd me graag bezig met lekker en gezond eten. Op mijn site zul je veel verschillende recepten vinden.

Mijn favoriete workouts

Cristel vroeg mij om te vertellen wat voor sporten ik allemaal doe, maar dat zijn er eigenlijk best wat! Ik zal beginnen met de sporten die ik elke week wel doe:

Dansen

Vroeger heb ik dit lange tijd gedaan en sinds 3 jaar zit ik weer op les. We hebben een leuke groep volwassenen en af en toe treden we zelfs op.

Floorbarre

Hier geef ik zelf les in en ik volg er ook lessen van. Binnenkort zal ik hier wat uitgebreider over schrijven, omdat het nog redelijk onbekend is in Nederland.

Grit

Dit is een high intensity workout waarbij het draait om kracht en conditie.

Pilates

Een fijne manier om te werken aan mijn core.

Soms heel vaak en soms een hele tijd niet..

Daarnaast heb ik nog wat sporten die ik soms heel vaak doe en soms een hele tijd niet. Het ligt er dan net aan hoeveel tijd ik heb of hoe het weer is 🙂

Yoga

Als ik in de avond het idee heb dat mijn hoofd erg vol is, helpt yoga me om even een rustmoment te creëren voordat ik mijn bed instap.

Rolschaatsen

Wanneer de kinderen op school zitten wil ik nog wel eens mijn rolschaatsen aantrekken, maar alleen als het droog weer is en er niet teveel blaadjes of takken op de weg liggen.

 

Waarover ga ik schrijven?

Zoals je ziet hou ik erg van afwisselen. Rustige workouts afgewisseld met zwaardere waarbij je flink zweet. Voor Love2workout zal ik jullie meenemen langs alle sporten die ik doe. Daarnaast geef ik graag tips over welke voeding handig is rondom je workouts, hoe je sporten kan integreren in een druk leven met jonge kinderen en hoe je jezelf kan blijven motiveren.

Tot heel snel!

Groetjes Simone

www.fitenpuur.nl
Samen op weg naar gezonde gewoontes

 

Simone Dollee on FacebookSimone Dollee on Instagram
Simone Dollee
Simone Dollee
Simone Dollee
Hi! Ik ben Simone.
Ik ben dol op bewegen en dan vooral dansen, Floor-barre® en rolschaatsen. Mama van 3 kinderen (j 2009, m 2012, j 2014) Lerares Floor-barre® en Trainer hormoonfactor. Voor voedingsadvies of het lesschema van Floor-barre® kijk je op www.fitenpuur.nl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.