tennis

Zoooo wat tof, naar aanleiding van mijn artikel op Love2workout over de voorjaarscompetitie werd ik gevraagd om een spotje op te nemen voor tennis.nl om het tennissen onder de Nederlanders te promoten. Wie had ooit gedacht dat ik, Evelien Strijker, boerinnetje uit Drenthe, op mijn 29e een tennisvideo zou mogen maken voor tennis.nl. Dit.. ja ja.. inclusief een script, echte cameraman en ook nog eens een fotograaf! Ik heb stiekem heel erg genoten van mijn ochtendje of fame, nieuwsgierig hoe het was? Lees maar mee!

 

Opstaan voor de tennisvideo:

IK WAS NERVEUS! Ja, alweer, zoals alle nieuwe dingen die je voor het eerst doet… het is spannend!

Na een aantal keren van outfit gewisseld te zijn, want nee, in legging 1 kwam mijn squat booty niet goed uit en joggingsbroek 2 was ook niet goed genoeg, was ik er klaar voor.

 

Het team:

Ik had samen met Marlissa van Sportvibes afgesproken bij de Bagels en Beans in Amsterdam, vlakbij het EY kantoor waar ik werk. Ze had 2 stoere mannen mee, 1 met een mega camera en de ander met een fotocamera waar je “U” tegen zegt. Stond ik dan in mijn tennisoutfitje en fiets tegenover dit topteam, leuk hoor… kunnen die zenuwen nu even weg gaan?

 

Het script:

Het script begon bij het EY kantoor, waar ik uit de ingang kwam lopen richting mijn fiets. Ik mocht niet in de camera kijken, en wat doe ik? Juist.. kijk een aantal shots midden in de camera.. oeps! Gelukkig konden ze hier wel om lachen en ging het de 3e keer goed. Inmiddels had ik mijn fiets te pakken en werd ik al fietsend over de Zuidas gefilmd om zo het stukje script “onderweg naar de tennisbaan” vast te leggen.

Na een aantal shots op de zuidas zat het fietsen er op en gingen we door naar de tennisbaan. Hier stond mijn trouwe BFF, Esther op mij te wachten. Tja, tennis doe je met z’n tweeën en wie had ik nou beter kunnen vragen dan mijn tennissende BFF? We liepen samen naar de tennisbaan (ook dit werd weer gefilmd) en begonnen aan ons warming-upje. Daarna sloegen we voor 15 minuten een paar ballen, deden een aantal services en nog even een spelletje aan het net. Het waren me de 15 minuten wel, nog nooit heb ik zo nagedacht over hoe ik er uit zie op de tennisbaan; buikinhouden, lachen, geen rare bekken trekken en ohhhhh die zweetdruppels op mn hele lichaam..!

 

Het interview:

Toen was het tijd voor het interview. Jullie denken wellicht dat dat makkelijk is, beetje praten enzo.. nou ik kan je vertellen.. het is echt intens MOEILIJK! Je mag geen uhh zeggen, je zinnen moeten afgerond worden met een punt, en niet met een komma of een punt komma, en je mag niet 2x achter elkaar geweldig zeggen. Anyways, volgens Marlissa deed ik het erg goed, maar ik voelde me echt heel erg dom af en toe. Na het interview zat mijn ochtendje of fame erop, ze hadden genoeg shots, foto’s en geluidsmateriaal om een mooie clip te maken, en dat is zeker gelukt want zie hier het resultaat van de tennisvideo:

https://tennis.nl/lovegame/waarom-tennis-in-eveliens-agenda-past/

Laat je even weten wat je van het filmpje vindt?

 

Evelien Strijker on Instagram
Evelien Strijker
Evelien Strijker
Hi! Ik ben Evellien.
Accountant en gemotiveerde hobbysporter. Ik heb mijn hele leven al gesport; begonnen als fanatiek tennisser en nu verslaafd aan het crossfitten. Als accountant heb ik een drukke baan en struggle ik met het vinden van een goede balans tussen werk en vrije tijd, maar beleef gelukkig genoeg sportieve momenten om met jullie te delen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.