Uit het verleden behaalde resultaten, bieden geen garantie voor de toekomst. Nou mooi wel! Nog voordat ik voetbaltrainer in Amerika werd in 2010 werkte ik bij de organisator van de Miljonair Fair als grafisch vormgever. Ik denk dat ik het daar wel aardig deed want ik heb er best een tijd gewerkt en nooit klachten gehad. Zover voor de behaalde resultaten uit het verleden.. En met die achtergrond werd ik twee weken geleden benaderd door mijn oude manager. Of ik kon helpen met wat vraagstukken in het designprogramma Indesign. Tuurlijk!

 

Overéénkomsten in happy&healthy

Het was leuk en bijzonder elkaar weer te spreken en al pratende kwamen we erachter dat onze interesse dichter bij elkaar liggen dan we in eerste instantie dachten. Zij is namelijk een drijvende kracht achter een heel leuk event, het Better Event, waar je alles kan leren en zien over natuurlijke gezondheid, pure voeding en verzorging. En zo was het cirkeltje weer rond! Beide nog in de evenementen-industrie met een combi met health.

 

Amber Albarda

Better Events is ontstaan uit de visie van Amber Albarda, auteur van talloze boeken en kookboeken over de rol van voeding op onze gezondheid. Na zelf ervaren te hebben hoe verkeerde voeding en verzorging een flink negatief effect op je welzijn kan hebben, ontwikkelde Amber een passie voor een gezonde en actieve levensstijl. Amber is nu voedingscoach, auteur van zes boeken en bezig met de zevende én moeder. En ook nog eens  mede-organisator van het Better Event.

 

Win-win-situatie

Vorige week gingen we samen naar het kantoor van Better Events, ik hielp met mijn kennis van Indesign en ik ontmoette daar Amber. Een bijzondere vrouw, dat voelde ik meteen. Heel veel kennis van voeding en veel interesse in actieve levensstijl. Wat zo leuk was aan onze ontmoeting is dat we op verschillende manieren die happy&healthy lifestyle benaderen. Amber vanuit voeding met interesse in sport en ik vanuit sport en beweging met een interesse in voeding. We hadden heel wat te besparen dat begrijp je wel. Ik genoot van haar gezonde versie van een sinaasappeltaart en later maakte ze heerlijke ‘scrambled eggs’. Aan eten geen tekort! En ik had nog zoveel meer willen vragen!

 

#winactie Een boek van Amber!

In ruil voor mijn design kennis kreeg ik twee boeken van Amber mee. En omdat ze zo gepassioneerd over eten schrijft met ook nog eens heerlijke recepten wil ik jullie die niet onthouden. En dus geven we samen één van haar boeken weg. Een boek vol heerlijke recepten die superhealthy en verantwoord zijn. Is dat niet gaaf?! Hoe maak je kans op het boek, ‘Gezond Genieten’?

1. Volg Love2workout en Amber en op Facebook en/of Instagram @amberalbarda en @love2workoutnl

2. Vertel ons hieronder waarom jij graag dit boek van Amber zou willen winnen!

 

 

Cristel on EmailCristel on FacebookCristel on InstagramCristel on Linkedin
Cristel
Cristel
Cristel Zwart | Founder Love2workout
Ik ben Cristel, oprichter van Love2workout en dit is mijn missie:
Een gezondere en gelukkigere wereld door plezier in sporten!
Dit wil ik voor elkaar krijgen door zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen, informeren over welke sporten er allemaal te doen zijn en te laten zien dat je kan sporten met veel plezier!
Wil je nog meer over me weten? Lees dan mijn persoonlijke verhaal onder contributers. Veel plezier op Love2workout!