Fenna-love2workout-voorstellen

Ze wordt een nieuw gezicht in het Love2workout-team en is binnenkort te zien in haar eerste sportvideo. Blij met deze aanwinst is het nu tijd om haar te leren kennen en dat doen we aan de hand van 5 feitjes over Fenna. Lees je mee?

 

Even voorstellen

Hai hai, ik ben Fenna. Een 21-jarige student Gezondheidswetenschappen die in Amsterdam woont. Binnenkort zullen jullie mij zien op Love2workout wanneer ik sporten uit ga proberen en aan jullie laat zien hoe dat eraan toe gaat en of het een aanrader is!

Al van jongs af aan ben ik gek op een gezonde leefstijl. Door de jaren heen heb ik heel wat kennis opgebouwd waardoor ik nu heel veel af weet van gezond eten en een gezonde leefstijl. Ook door mijn studie Gezondheidswetenschappen natuurlijk! Maar.. alles draait om balans en ook ik wijk af en toe af van mijn caloriebehoefte met een lekkere (en volledige) reep Tony’s of een pizza. In deze video stel ik me persoonlijk voor:

Toekomstplannen

Toch weet ik niet zeker of ik verder het gezondheidswereldje in wil gaan. Ik ben heel creatief en dat begin ik nu erg te missen. Daarom ben ik tegenwoordig veel bezig met grafisch design, foto- en video content. Dat vind ik nu zelfs zo leuk dat ik daar misschien wel mee door wil gaan! Het opnemen en editten van de video’s voor Love2workout past daar precies in.

Sportgek Fenna

Ook ben ik van jongs af aan gek op sporten. Ik heb gevoetbald, gedanst, gehockeyd, deed aan hardlopen en heb veel lessen gevolgd in de sportschool. Sinds een aantal jaar doe ik fanatiek aan fitness en nu kriebelt het om te gaan crossfitten. Mijn portemonnee moet nogal lachen van al dat kriebelen want crossfit in Amsterdam is al met al een stuk duurder dan een normaal sportschoolabonnementje en een beetje buiten mijn huidige budget. Daarom des te leuker om verschillende sporten uit te proberen voor Love2workout: misschien vind ik wel mijn nieuwe passie!

 

 

Dan nu die feitjes over Fenna…

Als virtuele ijsbreker zal ik mezelf introduceren met ware rare feitjes

  • Ik houd van een broodje pindakaas met dunne schijfjes komkommer (lekker specifiek he?)
  • Ken je die dubbelwandige koffieglazen? Daar kan ik dus echt geen zwarte koffie uit drinken. Dan smaakt de koffie gewoon echt heel raar! Porseleinen kopjes it is!
  • Ik laat mijn foto’s altijd afdrukken en maak overal plakboeken van: is toch veel leuker dan die foto’s online te hebben?
  • Ik heb thuis een muur vol met lijstjes met quotes waar je een teiltje voor nodig hebt omdat je echt over je nek gaat van alle clichés. Je waant je in een waar Rivièra Maison. Toch vindt iedereen het hilarisch en ik vind het wel leuk staan, daarom hangt het er nog.
  • Als ik alleen ben praat ik heel vaak tegen mezelf en vaak slaat het helemaal nergens op. “Nou Fen waarom moest je dit nou weer doen..” of “Ja, zie je wel, dat zei je al vanaf het begin.” Zoals ik al zei: regelrechte onzin.

 

Wil je heel veel lachen?

Ik moet bekennen: Afgelopen half jaar heb ik gereisd door heel Azië en tja, van sporten is er niet veel gekomen. En dat is helemaal prima, daarom ga ik het nu weer lekker oppakken. Conclusie: ben je benieuwd naar een nieuwe sport én wil je heel veel lachen om mijn uitermate slechte conditie? Kijk dan zeker mijn eerste workoutvideo die binnenkort online komt!

Liefs, Fenna
@fennavansurksum op Insta

Cristel on EmailCristel on FacebookCristel on InstagramCristel on Linkedin
Cristel
Cristel
Cristel Zwart | Founder Love2workout
Ik ben Cristel, oprichter van Love2workout en dit is mijn missie:
Een gezondere en gelukkigere wereld door plezier in sporten!
Dit wil ik voor elkaar krijgen door zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen, informeren over welke sporten er allemaal te doen zijn en te laten zien dat je kan sporten met veel plezier!
Wil je nog meer over me weten? Lees dan mijn persoonlijke verhaal onder contributers. Veel plezier op Love2workout!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.