Evelien voorstellen

Vandaag stellen we je voor aan de nieuwste aanwinst van het Love2workout-team: Blogster Evelien

 

Blogster Evelien…

Wat een toffe titel he? “Blogster” Evelien.. Blogster… tja, of ik mijzelf nou echt al een blogster vind is de vraag, ik heb ooit eerder een blog geschreven voor Love2workout, maar dat is dan ook mijn enige ervaring tot nu toe. Ah well, vanaf nu ben ik dus part of the Love2workout team en zal ik regelmatig een stukje tikken. Cristel heeft mij gevraagd om eerst even een voorstel rondje te doen, en, aangezien zij de blogster baas is van Love2workout doe ik dit natuurlijk braaf :).

In mijn vorige blog heb ik al wat dingen verteld over mijzelf, maar ik zal hier nog even een keer een korte introductie doen zodat jullie weten wat voor type persoon al deze woorden bij elkaar heeft getikt.

Ik ben Evelien Strijker! Hoi! Aangenaam! Ik ben inmiddels alweer 29 jaar oud en woon al een aantal jaren in Amsterdam. Oorspronkelijk ben ik een vrolijke boeren meid uit Drenthe van waar ik na het halen van mijn VWO diploma ben verhuisd naar Amerika om daar 6 jaar lang te genieten van de Amerikaanse sport cultuur. Vanaf jongs af aan ben ik met sport bezig geweest en ben dan ook uiteindelijk met een sportbeurs voor tennis naar Amerika vertrokken toen ik 18 was.

 

Work-life balance

Uiteindelijk kwam ik door de liefde terug naar Nederland en werk nu alweer een aantal jaren als accountant bij één van de grote accountantskantoren gevestigd in één van de grote gebouwen op de Zuidas. Mijn grootste issue? Een work-life balance vinden. Naast werkweken van soms wel meer dan 60 uur wil ik ook nog sporten, volg ik nog een studie, heb ik onwijs lieve vrienden die aandacht nodig hebben en… ga ik in 2019 trouwen met mijn allerbeste maatje. DRUK dus. Net zo als vrijwel iedereen.

 

Mijn favoriete workouts en onderwerpen om over te schrijven

Zoals je merkt ben ik niet een blogster of influenceer die alleen maar met sporten bezig is, ik heb een drukke baan wat het wellicht leuk maakt voor jullie om ook een keer een blog te lezen van een “saaie” accountant. Wat voor onderwerpen kunnen jullie verwachten in mijn blogs?

 

Evelien tennis

Evelien crossfit

Evelien mudmasters

 

1.     Crossfit

Crossfit staat bij mij op nummer 1. Na veel jaren getennist te hebben was ik er een beetje klaar mee en moest ik opzoek naar iets nieuws. Dit begon met hardlopen, omdat ik nog niet precies wist wat ik zocht in een sportschool. Maar… hardlopen heb ik nooit echt leuk gevonden dus de motivatie was al snel ver te zoeken. Gelukkig heeft mijn beste vriendinnetje mij overgehaald om bij Vondelgym te gaan trainen, voor mij wel een stukje fietsen (20-25 min) maar samen met haar zag ik het wel zitten om wat kickbox lesjes te gaan volgen. Ah fijn, zo gezegd zo gedaan. Tijdens onze kickbox sessies keek ik altijd al met een schuin oog naar de crossfit lessen die naast ons bezig waren, smijten met gewichten, hangen aan de bar, en op je handen lopen, het zag er allemaal zo stoer uit! Dat wou ik ook! Na een beetje zeuren heb ik samen met mijn vriendinnetje de stoute schoenen aangedaan en zijn wij een proefles gaan doen, dit is nu ongeveer 2,5 jaar geleden en ik ben nog steeds helemaal verkocht! Over een paar weken sta ik samen met dat zelfde vriendinnetje op het strand van Scheveningen waar we samen aan een wedstrijd meedoen, hoe tof is dat!? Goed.. voordat ik hier al een hele blog ga schrijven… blogs over crossfit dus.

 

2.     Obstacle runs

In mijn eerste blog voor Love2workout hebben jullie kunnen lezen dat ik ook graag door de modder bagger samen met lieftallige collega’s. Dit blijft gewoon een geweldig evenement en zal ik ook zeker blijven doen in de toekomst waar ik natuurlijk leuke blogs over zal schrijven.

 

3.     Tennis

Mijn oudste passie. Na dat ik terug kwam uit Amerika heb ik de tennisrackets in de kast gelegd en bijna niet meer aangeraakt, tot ik afgelopen winter werd gevraagd om competitie te komen spelen in Amersfoort. Mijn eerst volgende blog zal gaan over hoe ik het heb ervaren om mijn tennisrackets weer af te stoffen en opnieuw die baan op te stappen, dit bracht namelijk een aantal mooie momenten, maar ook flinke tegenvallers met zich mee.

 

4.     Kickboxen

Waarom kickboxen? Dat is een onderwerp voor een blog op zich, maar de hoofdreden; er is niks lekkerder dan na een dag hard werken even helemaal los te gaan op een zak en alle agressie er uit te kunnen knallen. Kickboxen blijft één van mijn grote passies naast tennis en crossfit.

 

5.     Work/life balance

Mijn grootste struggle? Hoe combineer ik mijn drukke baan met de rest van wat ik allemaal wil doen. En wat ik wil, moet dat ook echt? En waarom wil ik het? Issues issues issues.. en blogs mogen toch ook best een keer over issues gaan, in plaats van alleen de leuke dingen?

 

6.     Trouwen en sporten

Ja, 2019.. het jaar dat ik “Ja” ga zeggen, maar hoe zit dat eigenlijk met zo’n trouwjurk passen? Mag je dan nog wel afvallen? of aankomen? En wat nu als je je been breekt? Vooral voor de dames van Love2workout een leuk en wellicht ook voor jullie toepasselijk onderwerp om over mee te lezen.

Evelien boksen

Evelien work life balance

Evelien trouwjurken passen

 

Ik heb er zin in!

Zoals jullie kunnen lezen heb ik genoeg onderwerpen om jullie (hopelijk) mee te vermaken! Ik heb er zin in om voor Love2workout te gaan schrijven en jullie af en toe een klein kijkje in mijn leven te laten nemen.  Hopelijk zijn jullie ook enthousiast! Mocht je nog meer ‘behind the scenes’ willen zien, bekijk dan nog even mijn Instagram. Tot snel!

Liefs Evelien

Evelien Strijker on Instagram
Evelien Strijker
Evelien Strijker
Hi! Ik ben Evellien.
Accountant en gemotiveerde hobbysporter. Ik heb mijn hele leven al gesport; begonnen als fanatiek tennisser en nu verslaafd aan het crossfitten. Als accountant heb ik een drukke baan en struggle ik met het vinden van een goede balans tussen werk en vrije tijd, maar beleef gelukkig genoeg sportieve momenten om met jullie te delen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.