Team up sportevent

Team Up! Een sportevent in Amsterdam vóór sportliefhebbers dóór lokale sportaanbieders.

3 mensen, 1 gedachte. Wat als we nou de kleinere lokale sportaanbieders samenbrengen, er 1 fun sportevent in Amsterdam voor organiseren en zo aandacht creëeren voor hun te gekke workouts?

En zo geschiedde. Team Up werd de naam. Team Up omdat de drie musketiers samen 1 team vormden maar ook Team Up omdat de sportaanbieders samen sportevent zouden vullen voor hetzelfde doel. Met veel enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid gingen de drie initiatiefnemers op pad. In een paar weken tijd krijgen ze 8 sportaanbieders enthousiast om mee te doen met het leukste sportevent van het jaar! Leuk omdat het laagdrempelig is en leuk omdat het nieuw is.

 

Team Up, eerste sportevent in Amsterdam dat draait om het ontdekken van een workout

Het doel van het event: ontdek je favoriete workout! Team Up met je bestie en kom naar het Oosterpark.

En zo stonden er 80 energieke sporters klaar om de dag sportief te beginnen. Met 8 verschillende sporten kon dat niet meer mislukken. Dear Good Morning Lienke startte het sportevent met de warming up. Van jumping jacks tot burpees. De deelnemers waren al snel warm, zeg maar flink opgewarmd!

Daarna waren er vier rondes van 20 minuten. Van de acht sporten kon iedereen er dus 4 proberen. Er was yoga, kettlebell training, paaldansen, crossfit, kickboksen, een dansworkout, hardlooptraining en je kon een sportmassage nemen. Alle sporten werden gretig geprobeerd.

 

Sportevent ter promotie van jouw workout

De dag werd afgesloten door de founder van Love2workout, Cristel Zwart, die de cooling down verzorgde. Samen met initiatiefnemers Sophie Uijterschout en Olaf van der Sar werd er nog een prijs weggegeven, 5x gratis sporten bij de deelnemende sportaanbieders!

En zo konden de sportliefhebbers hun favoriete workout ontdekken én de sportaanbieders hun sport promoten. Het event was dé perfecte tool om deze twee doelgroepen dichter bij elkaar te brengen met een ervaring die bij is gebleven.

Wil je ook een sportevent die zich helemaal richt op het binden van jouw merk aan je doelgroep of het samenbrmegen van verschillende doelgroepen? Neem dan contact op met Cristel van Love2workout.

 

Cristel on EmailCristel on FacebookCristel on InstagramCristel on Linkedin
Cristel
Cristel
Cristel Zwart | Founder Love2workout
Ik ben Cristel, oprichter van Love2workout en dit is mijn missie:
Een gezondere en gelukkigere wereld door plezier in sporten!
Dit wil ik voor elkaar krijgen door zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen, informeren over welke sporten er allemaal te doen zijn en te laten zien dat je kan sporten met veel plezier!
Wil je nog meer over me weten? Lees dan mijn persoonlijke verhaal onder contributers. Veel plezier op Love2workout!