ultimate ears-love2workout

Een tijdje geleden alweer werd ik uitgenodigd op een pers event van Ultimate Ears. De Beats Bootcamp was een event naar mijn hartje want het was een combinatie van een workout, lekker eten en goede muziek. Het event was ter ere van de introductie van een aantal nieuwe, anywhere-you-go, mobiele speakers van Ultimate Ears.

Ultimate Ears

Ultimate Ears ontwikkelt al bijna 20 jaar hoogwaardige audio equipment. Het begon allemaal toen Alex Van Halen’s sound engineer een unieke custom-fit earphone ontwikkelde waardoor de band hun muziek duidelijker kon horen. Vervolgens duurde het niet lang totdat de earphones aan een breder publiek werden verkocht, toen nog rechtstreeks vanuit Van Halen’s tourbus. Vandaag de dag zijn de op maat gemaakte in-ear-monitors van Ultimate Ears wereldwijd nummer 1. Het verhaal van Ultimate Ears gaat over het veranderen van de manier waarop mensen muziek samen beleven en dat wereldwijd.

Ultimate Ears Speakers

De speakers van Ultimate Ears zijn mobiel, te gebruiken met bluetooth, speciaal ontworpen om overal van je muziek te genieten.  Zo hebben ze nu drie verschillende bluetooth speakers in hun collectie: de UE ROLL 2, de UE BOOM 2 en de UE MEGABOOM. Allemaal zijn ze ontworpen om overal waar je bent 360 graden muziek te luisteren. Op een feestje, op vakantie, gewoon thuis, in het park en zelfs aan én in het water. Ze zijn waterdicht, kunnen tegen een stootje en wat vooral bijzonder is aan de speakers is dat ze mee ontwikkelen met de toekomst. De veranderende features kunnen namelijk met updates bijgehouden worden waardoor de speakers met de tijd alleen maar beter worden.

MEGABOOM love2workout

De Beats Bootcamp

Het event bestond uit een korte presentatie van UE over de drie speakers om daarna met z’n allen te genieten van een workout van The Bootcamp Club. Kort maar krachtig dus ik had mijn workout van de dag weer gehad. Na de workout konden we nog vragen stellen over de speakers en vooral lekker genieten van wat hapjes en drankjes. De Picnic Company had het goed voor elkaar! Na afloop kregen we een goodybag mee en tot mijn verrassing zat daar één van de speakers in! Ik mocht thuis meteen genieten van de UE ROLL 2. En dat is dan ook de speaker waar ik mijn allereerste vlog review van heb gemaakt.

Ultimate Ears love2workout

UE ROLL 2

De UE ROLL 2 geeft al je avonturen een muziekaal tintje. De speaker gaat overal met je mee dankzij het handige formaat en het elastische touw. De UE ROLL 2  heeft een draadloos bereik van 30 meter en een batterijlevensduur van 10 uur. Dus je kunt nu meer dan ooit urenlang doorfeesten!

Kenmerken
• Krachtig, 360º-geluid.
• Waterdicht: tot 30 minuten waterdicht tot een diepte van 1 meter
• Acculevensduur van 10 uur en draadloos bereik van 30 m (100 ft)
• Bevestigbaar elastisch koord van marine kwaliteit
• Companion-app en ‘over-the-air’ speakerupdates.

En dan wordt het nu tijd om mijn vlog te bekijken! Het is een klein uitpakfeestje waarbij ik laat zien wat er in het doosje zit, de leuke vormgeving en wat je er mee kan doen. Het is echt een vlogje vanuit mijn eigen huiskamer waarbij ik de UE ROLL 2 ook even mee op avontuur neem. Meer ga ik niet verklappen. Bekijk ‘m en laat je reactie achter!

 

 

Cristel on EmailCristel on FacebookCristel on InstagramCristel on Linkedin
Cristel
Cristel
Cristel Zwart | Founder Love2workout
Ik ben Cristel, oprichter van Love2workout en dit is mijn missie:
Een gezondere en gelukkigere wereld door plezier in sporten!
Dit wil ik voor elkaar krijgen door zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen, informeren over welke sporten er allemaal te doen zijn en te laten zien dat je kan sporten met veel plezier!
Wil je nog meer over me weten? Lees dan mijn persoonlijke verhaal onder contributers. Veel plezier op Love2workout!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.