innermoodz

Sneak preview: holistisch platform innermoodz is coming!

Weten jullie nog dat Love2workout tijdens het FesTEAval een eigen ruimte met allerlei workouts mocht hosten? Tijdens die toffe dag verzorgde Wanda Bolck van yoga studio innervibez verschillende yoga- en meditatie sessies en die waren een succes! Samen met haar zus heeft Wanda de krachten gebundeld en richt ze nu innermoodz op. Een tip van Love2workout voor jou als trouwe lezer. Lees je mee?

 

“Als je kunt delen, kun je ook vermenigvuldigen!”

Met deze woorden geven Wanda en Myra, de oprichters van holistisch centrum innermoodz aan hoe krachtig je samen kunt worden. Door het impulsieve karakter van Wanda neemt ze haar zus Myra soms mee uit haar comfortzone door er samen gewoon voor te gaan. Andersom remt Myra Wanda soms af door haar even stil te laten staan bij de praktische kanten achter haar impulsieve ideeën.

 

Over innermoodz

Innermoodz is de som van de bedrijven innerkidz en innervibez, waarbij de uitkomst van 1 plus 1 deze keer zeker 3 is. Met innermoodz worden hun krachten namelijk gebundeld.

Innerkidz is opgericht door Myra. Als Holistisch (Kinder)coach helpt ze ouders en kinderen bewust en ontspannen te leven in verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen.

Innervibez is opgericht door Holistisch levenscoach Wanda. Zij brengt lichaam en gezondheid in balans door middel van de natuur en yoga.

De website innermoodz wordt een holistisch platform waar je via online programma’s waardevolle inzichten ontdekt, waardoor je liefdevolle verbindingen kunt aangaan zonder jezelf te verliezen. Zo kunnen ze jou helpen de relatie met jezelf te verbeteren. Hierdoor kun je liefdevolle verbindingen met anderen aangaan. In de toekomst volgen er ook offline programma’s zoals retraites en events. Denk hierbij aan een moeder en kind retraite, waarbij je de band met je kind versterkt om zo de ouder – kind relatie te optimaliseren.

Op dit moment is de website van innermoods is nog in de maak maar als jij meer wilt weten over innermoodz en haar activiteiten dan kan je je nu al aanmelden voor de nieuwsbrief. 

Cristel on EmailCristel on FacebookCristel on InstagramCristel on Linkedin
Cristel
Cristel
Cristel Zwart | Founder Love2workout
Ik ben Cristel, oprichter van Love2workout en dit is mijn missie:
Een gezondere en gelukkigere wereld door plezier in sporten!
Dit wil ik voor elkaar krijgen door zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen, informeren over welke sporten er allemaal te doen zijn en te laten zien dat je kan sporten met veel plezier!
Wil je nog meer over me weten? Lees dan mijn persoonlijke verhaal onder contributers. Veel plezier op Love2workout!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.