Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
Je e-mail adres
Voornaam
ABOUT LOVE2WORKOUT

ABOUT LOVE2WORKOUT

Love2workout. Letterlijk vertaald: houd van bewegen. En dat is meteen waar het om draait bij Love2workout. Wanneer je houdt van een sport dan is het geen ‘moetje’, dan ga je ervoor. Sporten helpt je jouw levensstijl te veranderen en te verbeteren. Wat jij wilt bereiken start met bewegen. Mentaal sterker. Fitter. Creatiever. Friends for Life. Sport is jouw ‘road to happiness’.

 

Love2workout. Waar sport en geluk samenkomen.

De ambitie van Love2workout is om een plek te zijn die inspireert. Een platform met inspirerende persoonlijke verhalen en eravaringen die jou laten zien dat sporten echt leuk kan zijn. Een verzameling van verhalen die je helpen jouw favoriete sport te kiezen. Op die manier wil Love2workout zijn missie volbrengen:

Een gezondere en gelukkigere wereld door plezier in sporten!

Love2workout is ervan overtuigd dat bewegen, een sport doen, bijdraagt aan jouw kwaliteit van leven. Het geeft iets dat van jou is, waar je trots op kan zijn. Waar je voor kan knokken. Het is goed voor je sociale leven, met teamgenoten en nieuwe vrienden voor het leven. Het is goed voor je zelfvertrouwen en last but not least voor je lichaam en geest. Want alles hierboven bij elkaar opgeteld levert een soort geluk op, dat je de kracht geeft om alles aan te kunnen en daar plezier bij te hebben.

 

Love2workout. Waar sport en geluk samenkomen in verhalen.

Van sporten heb je nooit spijt. Je maakt er zelfs een gelukshormoon mee aan. Dat geluk, dat moet een plekje krijgen en daar is Love2workout voor. Een plek met verhalen. Verhalen die uit het leven zijn gegrepen. Niet zomaar verhalen maar verhalen over sport. Wat het met je doet en met je kan doen. Persoonlijke verhalen waarin duidelijk wordt dat iemand door een passie voor sport zijn/haar leven gezonder en leuker heeft gemaakt. Geluk door te bewegen. Gegoten in mooie verhalen.

 

voetbal motivatie love2workout

 

Love2workout. Waar sport en geluk samenkomen in ervaringen.

Wanneer je een favorite workout hebt dan is het leuk om te doen. Je gaat omdat je er plezier aan beleefd. Maar welke sport past nu het beste bij je? Om die vraag te beantwoorden gaat Love2workout op pad. Opzoek naar de leukste sporten en workouts bij jou in de buurt. En die ervaring leggen we vast natuurlijk, al bloggend en vloggend sturen we de ervaringen het web op. Allemaal om jou te helpen je favoriete sport te vinden.

 

This is where the fun begins. Love2workout. Smile. Get fit. Become happy

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *