Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
Je e-mail adres
Voornaam
LOVE2WORKOUT IS JARIG EN KIJKT NAAR DE TOEKOMST

LOVE2WORKOUT IS JARIG EN KIJKT NAAR DE TOEKOMST

Love2workout bestaat 2 jaar! Wauw. Dat had ik niet verwacht toen ik begon met schrijven. Want dat was het enige dat ik wilde. Schrijven over mijn liefde voor sport. Wat het met mij doet en met jou zou kunnen doen. Ik heb sporten, nodig om fit, creatief en energiek te zijn. Om elke dag het beste uit mijzelf te halen. Niet alleen op mijn werk, als creative, maar ook om de balans te houden tussen denken en doen. Sporten geeft mij meer dan een strakke buik, het geeft me ook scherpte, zelfverzekerdheid, toffe teamgenootjes en in mijn geval leverde het me ook een lieve vriend op…

 

De start van Love2workout

Precies 2 jaar geleden begon ik, met mijn voet omhoog; gebroken teen. Kan het erger? Een sportfanaat die vast zit aan de bank, tussen vier witte muren en niet mag bewegen! Sportief gezien was het een ramp. Maar ik had ineens wel de tijd om mijn blog op te starten want dat had ik al een tijdje in mijn hoofd. Het enige wat ik wilde was ‘mijn woord verkondigen’. Ga sporten en doe er je voordeel mee! Mentaal en fysiek.

 

 

Twee jaar later

Nu, twee jaar later kijk ik met trots terug. Ik heb een bescheiden community opgebouwd van zo’n 4000 bezoekers per maand en al meer dan 30 gastbloggers hebben hun health verhaal gedeeld via ‘mijn’ platform. Die opgebouwde community wil ik nog steeds de kracht van sporten meegeven. Wat het voor je doet. Het geeft iets dat van jou is, waar je trots op kan zijn. Waar je voor kan knokken. Het is goed voor je sociale leven, met teamgenoten en nieuwe vrienden voor het leven. Het is goed voor je zelfvertrouwen en last but not least voor je lichaam en geest. Want alles hierboven bij elkaar opgeteld levert een soort geluk op, dat je de kracht geeft om alles aan te kunnen en plezier te maken. Dat is mijn overtuiging en dat wil ik laten zien.

Love2workout is nog steeds een plek waar ik ‘het woord’ verkondig. Mijn woord. Love2workout. Ik wil impact maken, op een mooie manier laten zien dat het gaat om plezier, het vinden van een workout die bij je past om je leven(sstijl) te verbeteren.

 

De toekomst van love2workout

Vanaf vandaag wil ik me daar meer op richten. Specifiek opzoek gaan naar bijzondere verhalen vanuit de hele wereld waarvan passie voor sport de basis is voor een gezonder en leuker leven. Plezier, kracht, zelfvertrouwen. Dat kunnen verhalen zijn van heel dichtbij, van jouw zusje of je vader, maar ook verhalen van ver weg.

Het beste voorbeeld waar ik altijd met veel plezier aan terugdenk was tijdens mijn tijd in Amerika, als voetbaltrainer- en coach.
Ik zag in Amerika wat voetbal deed voor jonge kinderen. Als voetbaltrainer had ik een autistisch meisje onder mijn hoede en 2x in de week gaf ik haar privé training. Voetbal deed iets bijzonders voor haar. Het gaf haar iets van haar zelf, iets waar ze goed in was, iets waar ze plezier in had. En dat niet alleen, ook op school maakte ze nu vriendjes en vriendinnetjes en hield ze haar woede uitbarstingen onder controle. De sport, in dit geval voetbal, gaf haar zoveel. Het gaf haar een gelukkig leven.

Dat is wat ik wil. Ik wil dit soort verhalen aan de wereld laten lezen. Verwacht minder recepten maar meer inspirerende verhalen. Verwacht minder losse flodders maar een sterkere focus!

De basis is hetzelfde. Sport. Liefde voor sport. Love2workout.