Over Love2workout

Love2workout is een platform waar je kan ontdekken welke sport het beste bij jou past zodat elke workout die je doet er één is met veel plezier.

Vier manieren om te ontdekken

Om het vinden van een leuke sport makkelijker te maken is de ontdekkingsreis opgedeeld in vier overzichtelijke categorieën.

#1 sportverhalen

Persoonlijke verhalen van gastschrijvers die je meenenemen in hun wereld en je, vaak ongepolijst, open en eerlijk vertellen wat de sport voor hen betekent.

#2 sportvideo’s

In de try-out video’s stappen we letterlijk binnen bij een workout voor alle ins and outs. Zodat je in 3 minuten kan zien of de sport wat voor je is.

#3 sportevents

Weet je dat er ontelbaar leuke sportevents, clinics en initiatieven worden georganiseerd door super enthousiaste sporters die niets liever willen dan hun passie aan jou overbrengen? Hier staan ze op een rijtje zodat je mee kan doen wanneer je maar wilt.

#4 sportinspiratie

Zonder inspiratie geen vonk die overslaat. Tips & tricks, updates en reviews. Alles om jouw sportervaring te verbeteren.

Visie

Omdat sporten bijdraagt aan een gelukkiger en gezonder leven wil Love2workout ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen de sport vinden waar ze echt vrolijk van worden. Door op verschillende manieren te laten zien welke sporten er te ontdekken zijn, werkt love2workout aan het verspreiden van de liefde voor sport.

Missie

Een gezondere en gelukkigere wereld door plezier in sporten!

Het ontdekken van jouw favoriete sport is nog maar het begin. Vanzelf voel je je beter en zal je zien wat sporten voor je kan betekenen. Het is als een opwaartse kracht die je energie geeft om elke dag met veel plezier tegemoet te gaan.

Laat L2W je helpen in de zoektocht naar jouw favoriete workout!

Toekomst

In de afgelopen vier jaar hebben meer dan 50 inspirerende sportverhalen en meer dan 250 blogs ervoor gezorgd dat Love2workout gestaag is gegroeid. Love2workout werkt hard aan het uitbreiden van de community, een groter bereik en het werken met leuke partners.

Partner up?

Niks is leuker dan samen een doel bereiken en helemaal een sportdoel. Wil je samenwerken met love2workout of wil je met jouw product of dienst een nieuwe doelgroep bereiken? Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Ontvang één keer per maand de L2W updates!

Love2workout op Instagram

//JUMP JUMP a little higher! // Yeah, it’s Friday. Weekendje staat voor de deur. Nog even knallen vandaag, er moet weer een video gemaakt worden.✌️En dit weekend de kerstboom zetten🎄. Wat zijn jouw weekendplannen? .
.
.
#love2workout #happyandhealthy #instamotivation #workoutwithasmile #fitfam #fitnessfun #instadaily #fitandhealthy #discover #sportvideos #bettertogether #teamunicorn #girlboss #fitgirlsnl #workoutmotivation #runnershigh #runnersworld #fridayfeeling #weekendvibes #enjoythemoment #ipreview @preview.app
THROWBACK THURSDAY// even terug naar de super-toffe-leuke-lanceringsavond van L2W. Ik denk er nog steeds met zoveel plezier aan terug😊. Op de foto een demo #Essentrics van @move_west. Je kan nog steeds een gratis proefles volgen met code LOVE2WORKOUT. Aanradertje✌️.
.
.
.
.
.
Op de foto: @janenvt @anabanana.nl @samengrip @martine_crossmyheart.
.
.
.
#love2workout #essentrics #essentricseveryday #fitfriends #sportmotivation #fitandhealthy #lovetoworkout #instadaily #amsterdam #workoutwithasmile #fitnessfun #fitdutchies #workoutmotivation #happyandhealthy #fitgirlsnl #enjoythemoment #proefles #gratis #expatlife #expatamsterdam #expatliving #ipreview @preview.app
Deze man!! Ik herinner me nog 1 van mijn eerste pump en combat lessen bij @sportcitywi. Zoveel enthousiasme en energie✌️Het heeft me aangestoken om ook in elke workout ook zoveel energie te stoppen. En nu kan je met hem trainen, hoe leuk is dat🎉. Over twee dagen, zaterdag 15 december staat ie te shinen tijden het FiT CluB event van @womenshealthnl in Eindhoven. En jij kan erbij zijn!
http://www.womenshealthmag.nl/Fitness/fit-club-boksen.
.
.
.
.
.
.
@ironfitnessnl
@de_atleetfabriek.
.
.
.
.
#love2workout #fitclub #womenshealth #womenshealthmag #ironfitness #workoutwithasmile #fitfriends #sportmotivation #instamotivation #happyandhealthy #lovetoworkout #fitandhealthy #fitnessfun #instadaily #fitgirlsnl #noexcuses #fitdutchies #sportevent #workoutevent #eindhovencity #boksen #boxworkout #ipreview @preview.app
In haar 4de blog over de weg naar de marathon in Tel Aviv verklapt Nicole @nicolesserendipity een extra sportief event waaraan ze mee gaat doen, heeft ze 6 redenen dat het sporten even minder gaat maar... kijkt ze wel positief terug op een jaar met meer dan 5000 km in de benen. Wauw! Lees je mee? #linkinbio .
.
.
.
.
#love2workout #marathon #telaviv #ironman #ironmantraining #triathlon #ironman703 #fitfriends #workoutwithasmile #sportmotivation #lovetoworkout #fitandhealthy #enjoythemoment #fitdutchies #fitfamnl #instafamily #instacommunity #community #noexcuses #sportquotes #instadaily #fitgirlsnl #workoutmotivation #fitnessfun #happyandhealthy #girlboss #instamotivation #workoutplan #ipreview @preview.app
Translate »