Over Love2workout

Love2workout is een platform waar je kan ontdekken welke sport het beste bij jou past zodat elke workout die je doet er één is met veel plezier.

Vier manieren om te ontdekken

Om het vinden van een leuke sport makkelijker te maken is de ontdekkingsreis opgedeeld in vier overzichtelijke categorieën.

#1 sportverhalen

Persoonlijke verhalen van gastschrijvers die je meenenemen in hun wereld en je, vaak ongepolijst, open en eerlijk vertellen wat de sport voor hen betekent.

#2 sportvideo’s

In de try-out video’s stappen we letterlijk binnen bij een workout voor alle ins and outs. Zodat je in 3 minuten kan zien of de sport wat voor je is.

#3 sportevents

Weet je dat er ontelbaar leuke sportevents, clinics en initiatieven worden georganiseerd door super enthousiaste sporters die niets liever willen dan hun passie aan jou overbrengen? Hier staan ze op een rijtje zodat je mee kan doen wanneer je maar wilt.

#4 sportinspiratie

Zonder inspiratie geen vonk die overslaat. Tips & tricks, updates en reviews. Alles om jouw sportervaring te verbeteren.

Visie

Omdat sporten bijdraagt aan een gelukkiger en gezonder leven wil Love2workout ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen de sport vinden waar ze echt vrolijk van worden. Door op verschillende manieren te laten zien welke sporten er te ontdekken zijn, werkt love2workout aan het verspreiden van de liefde voor sport.

Missie

Een gezondere en gelukkigere wereld door plezier in sporten!

Het ontdekken van jouw favoriete sport is nog maar het begin. Vanzelf voel je je beter en zal je zien wat sporten voor je kan betekenen. Het is als een opwaartse kracht die je energie geeft om elke dag met veel plezier tegemoet te gaan.

Laat L2W je helpen in de zoektocht naar jouw favoriete workout!

Toekomst

In de afgelopen vier jaar hebben meer dan 50 inspirerende sportverhalen en meer dan 250 blogs ervoor gezorgd dat Love2workout gestaag is gegroeid. Love2workout werkt hard aan het uitbreiden van de community, een groter bereik en het werken met leuke partners.

Partner up?

Niks is leuker dan samen een doel bereiken en helemaal een sportdoel. Wil je samenwerken met love2workout of wil je met jouw product of dienst een nieuwe doelgroep bereiken? Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Ontvang één keer per maand de L2W updates!

Love2workout op Instagram

HIIT on Monday!
.
.
Start jij je maandag in de hoogste versnelling of start je rustig op? Ik deed een tijdje geleden mee aan een HIIT workout @highstudios van @barbaradenbak en kan zeggen dat dat zeker de hoogste versnelling is! Benieuwd naar de studio en de superleuke les? Bekijk dan de video👉 linkinbio @love2workout.nl. En als je daar toch bent... Wordt dan meteen even abonnee van het L2W YouTube kanaal, dan steun je me om nog meer sportvideo’s te maken. Thanks daarvoor! Fijne maandag lieve mensen😘. .
.
.
#love2workout #sportvideo #lovehiit #hiit #highintensity #highintensityintervaltraining  #lovetoworkout #instadaily #sportmotivation #fitdutchies #fitandhealthy #fitfriends #happyandhealthy #fitgirlsnl #workoutmotivation #fitnessfun #amsterdam #instamotivation #workoutwithasmile #enjoythemoment #girlboss #sportvideo #fitamsterdam #gymlife #fitfamnl #bettertogether #expatlife #ipreview @preview.app
Yes!! Leuk nieuws!!
.
.
Op 22 april host ik met Love2workout een eigen ruimte op het Dutch Tea Festival (Festeaval). De ruimte ‘Heal’tea Room, staat in het teken van health en sport. Je kan er meedoen aan verschillende workouts, van Yoga tot Essentrics tot dans. Check @festeaval voor meer info en tickets. En houd L2W in de gaten voor... de WINACTIE! .
.
.
#love2workout #thee # festeaval #teatime #tea #timeforme #timefortea #yogalife #yogaworkshop #yogagirl #yogalove #essentrics #danceworkout #lovetoworkout #instadaily #sportmotivation #fitgirlsnl #fitandhealthy #fitfriends #fitdutchies #workoutmotivation #fitnessfun #happyandhealthy #instamotivation #girlboss #enjoythemoment #ipreview @preview.app
High 5 to the weekend!
En op nieuwe samenwerkingen. Want L2W gaat samenwerken met het stage-productiebureau @mamedia_ die gaan helpen de sportvideo nog veel beter en leuker te maken. Zo veeeeel zin in. Keep you posted, maar voor nu.... Geniet van het weekend en het zonnetje! .
.
📷 by @ericaturmel met @ilitsya 💥
.
.
#love2workout #weekendvibes #highlife #highfive #lovetoworkout #fitandhealthy #sportmotivation #instadaily #sportvideo #gymlife #bettertogether #twoisbetterthanone #fitfam #workoutplan #weekend #fitnessmotivation #enjoythemoment #girlboss #fitdutchies #fitgirlsnl #fitnessfun #fitfriends #ipreview @preview.app
One of the guys!
.
Ze is accountant, sexy en stoer! @fit_eef vertelt je waarom ze graag met mannen traint. 5+1 redenen om je aan trainen met de opposite sex wagen! Benieuwd? Ga dan snel naar de #linkinbio en lees mee!
.
.
.
.
#love2workout #sportverhaal #obstaclecourse #obstaclerun #mudmaster #strongviking #strongvikingrun #lovetoworkout #sportmotivation #fitdutchies #fitandhealthy #fitfriends #instadaily #fitnessfun #workoutmotivation #workoutwithasmile #happyandhealthy #girlboss #instamotivation #noexcuses #fitamsterdam #fitfamnl #trainlikeapro #spartanlife #obc #momentslikethese #ipreview @preview.app
Translate »